Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/teknok/domains/zsshco.ir/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/teknok/domains/zsshco.ir/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/teknok/domains/zsshco.ir/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
Hacked By ./Galang10 - Page 1101 of 1200 - "Nuwun sewu, aku mung bisa meneng mrengut lan terus ndeleng undhangan manten sing bakal ana ngarep,Nekat lan mung amarga wong tuwa sampeyan wis nyiyapake sampeyan karo dheweke, aku kanthi tulus lan aku bakal nyoba nglalekake sampeyan sanajan aku ora bisa nindakake" "Opo koe sadar? Atiku keliwat jembar Radadi jodomu, aku mung iso sabar Ambyar,Salam nggo bapak ibumu".

Blog

X